Κωστής Μπότσαρης
30/09/2014 • 08:24

Πάθημα και μάθημα για τον ίδιο και για τους άλλους

Δυο αγώνες μέσα σε τέσσερις ημέρες σε δυο διαφορετικούς θεσμούς, δυο διαφορετικές ομάδες, με αντίστοιχους αντιπάλους, δυο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις, δυο διαφορετικά αποτελέσματα, ένα συμπέρασμα: Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό του, μαθαίνει μέσα από τα παθήματά του και δικαιολογημένα απαιτεί και εισπράττει τον σεβασμό των αντιπάλων του πλέον.

Ο Aγγελος έριξε το γάντι σε Μίτσελ και θρύλο!

Έχω διαφωνήσει δημόσια με την επιμονή του Άγγελου Αναστασιάδη να επικαλείται για το καθετί στο ποδόσφαιρο την Παναγία, αλλά αυτό είναι πλέον μια καθαρά προσωπική του υπόθεση.

Νίκος Τζουάννης
29/09/2014 • 01:35

Εικοσιεπτά τελικές, ένα γκολ, τρεις βαθμοί...

Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ζητούσε κόντρα στη Νίκη Βόλου, καθώς το όμορφο γκολ του Αμπντούλ Ατζαγκούν αρκούσε στο Τριφύλλι για να πετύχει το "τρίποντο" της νίκης.

Επιπολαιότητα ή απειθαρχία;

Μοναδική ευκαιρία για το απόλυτο στη Νέα Σμύρνη έχασε ο Πανιώνιος, ο οποίος πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη.

Αποστόλης Λάμπος
28/09/2014 • 14:24

Εξεταστική στο Πανεπιστήμιο της Super League

Θα μπορούσε να έχει πάρει το πτυχίο του στην Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου και να κάνει το μεταπτυχιακό του. Θα μπορούσε να είναι ήδη ένας εξαίρετος επαγγελματίας-στέλεχος στον οικονομικό τομέα μιας ιδιωτικής εταιρίας ή του δημοσίου (που τόσο έχει ανάγκη τέτοια παιδιά).

Νίκος Τζουάννης
25/09/2014 • 08:13

Κέρδισε με ...Στιλ

Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει στη Football League, ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο ...χρειάστηκε για να κερδίσει και μπήκε με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας.

CLEAR FILTERS