Ο Ντεσόν Τόμας
Δημήτρης Καρύδας
31/07/2018 • 17:38

Φάκελος Τόμας

O Δημήτρης Καρύδας γράφει στο προσωπικό του blog για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Αμερικανό Ντεσόν Τόμας και περνάει από το ...μικροσκόπιο του τον 27χρονο φόργουορντ.

  Πλημμύρες και φωτιά

  Ο καραγκιόζης φούρναρης στη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι!

  Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τον… καραγκιόζη φούρναρη που αντέγραψαν στη χώρα πολίτες και πολιτικοί εδώ και δεκαετίες και την αδυναμία λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης έστω και προληπτικά.

  Στιγμιότυπο από το φιλικό Ντεν Χάαγκ-ΠΑΟ
  Νίκος Τζουάννης
  29/07/2018 • 08:34

  Φιλικά μαθήματα

  Τις εντυπώσεις του από το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντεν Χάαγκ, καταγράφει μέσα από το μπλογκ του ο Νίκος Τζουάννης.

  Πυρκαγιά

  Η ατομική ευθύνη το μόνο φωτεινό μονοπάτι

  Ο Γιάννης Φουρνάρος γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για την έννοια της ατομικής ευθύνης, αλλά και για την αποκαρδιωτική εικόνα των υπευθύνων που δεν βρίσκουν λάθη, σε μια υπόθεση που έχει στοιχίσει τη ζωή τόσων συνανθρώπων μας.

   Ατρόμητος, πανηγυρική
   Αποστόλης Λάμπος
   27/07/2018 • 10:42

   Τρόμαξε

   Ο Ατρόμητος "τρόμαξε" βλέποντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, αλλά όταν συνήλθε μπήκε και πάλι γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος

   Οι παίκτες του Ολυμπιακού
   Νίκος Γαβαλάς
   27/07/2018 • 08:17

   Δε κτίζεται ένα νέο σύνολο μέσα σε ένα μήνα

   Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και ο Νίκος Γαβαλάς κάνει στο προσωπικό του blog τον απολογισμό και τονίζει πως βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τα τελευταία φιλικά.

   Οι νέοι του Παναθηναϊκού
   Νίκος Τζουάννης
   26/07/2018 • 20:25

   Ο Δώνης στρώνει το ...χαλί στους νέους

   Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη δουλειά που κάνει ο Γιώργος Δώνης με τους νεαρούς παίκτες και την ευκαιρία της "νουβέλ βαγκ" του Παναθηναϊκού.

    Μπάλα Σούπερ Λιγκ

    Συνεχίζοντας τις πιρουέτες...

    Ο Άγγελος Στυλιάδης σχολιάζει στο προσωπικό του blog την προχειρότητα που διακατέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την έλλειψη προγραμματισμού.

     CLEAR FILTERS