Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

ΠΣΑΚ: " Παράδειγμα προς μίμηση ο Παπαμακάριος"

Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αναφέρεται στην απόφαση του - προέδρου του - Μανώλη Παπαμακάριου να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.
13/07/2018 • 01:23
Παπαμακάριος
  • shares
Με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αναφέρεται στην απόφαση του - προέδρου του - Μανώλη Παπαμακάριου να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και μεταξύ άλλων τονίζει ότι "αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Είναι πραγματικότητα, πως όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος και κάποια στιγμή, θα έφθανε το... πλήρωμα του χρόνου για τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, όχι για τον πρόεδρο του, αλλά για τον άνθρωπο Μανώλη, για τον καλαθοσφαιριστή Παπαμακάριο.

Ανθρώπους με το ήθος του, σπάνια βρίσκεις...

Καλαθοσφαιριστές με την εργατικότητα του, επίσης...

Ο Μανώλης είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά...

Είναι ΚΥΡΙΟΣ και τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ και φυσικά στον ΠΣΑΚ, όπου θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία του, τον Νοέμβριο του 2019».
Γράψτε το σχόλιο σας...