Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Σερέλης: «Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία»

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
14/02/2018 • 22:26
Σερέλης
  • shares
Περισσότερα πράγματα από την ομάδα του περίμενε στο σημερινό (14/2) παιχνίδι με τον Άρη ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης. Δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που οι παίκτες του αντιμετώπισαν την αναμέτρηση.

«Σήμερα, δυστυχώς, δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο... Είχαμε πει στα παιδιά να μην κοιτάζουν τη βαθμολογία και την κατάσταση του Άρη, γιατί ξέραμε ότι για την αντίπαλη ομάδα ήταν κάτι σαν τελικός το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής του Λαυρίου. 

Και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για κάτι τέτοιο και από τη στιγμή που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει, να κλείσει διαδρόμους, να νιώσουμε την άμυνά του, στο γήπεδο αυτό και με τη φανέλα αυτή είναι δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι». 

Για να συμπληρώσει: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια. Προσπαθήσμε να το γυρίσουμε, αλλά δίκαια το χάσαμε… Από νοοτροπία, δεν ήμασταν έτοιμοι. Πιστέψαμε ότι θα είναι πιο εύκολο το ματς από ό,τι ήταν στη πραγματικότητα… Δυστυχώς, όταν η ομάδα στηρίζεται σε ξένους παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ότι παίζεις με τον Άρη, πρέπει να το ζήσουν για να το καταλάβουν. Δεν μειώνω τη προσπάθεια του Άρη, αλλά ο κύριος λόγος της ήττας ήταν ότι δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Από εκεί και πέρα, ο Άρης δεν μας άφησε...».
Γράψτε το σχόλιο σας...