Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Πλήρης ο Άρης

13/02/2018 • 23:03
Τσαϊρέλης, Ντούβιερ
  • shares
Σε όλους τους παίκτες του μπορεί να υπολογίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Λαύριο την Τετάρτη (18:00).

Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μπράις Ντούβιερ και Στέλιος Πουλανίτης, ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι «ετοιμοπόλεμοι» για το δύσκολο ματς κόντρα στην ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
 
Για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης, μίλησε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Αρης στο διαδίκτυο, ο βοηθός προπονητή των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης:.
 
«Ο αγώνας με το Λαύριο είναι ‘τελικός’ για εμάς. Έτσι θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, που τόσο πολύ μας λείπει. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίκτες και προπονητές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο παίζει ομαδικά, με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια ο μέσος όρος της επιθετικής τους παραγωγικότητας ξεπερνάει τους 100 πόντους. Όλοι καταλαβαίνουν λοιπόν ότι είναι καθοριστικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να αποφύγουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Μουρ είναι πρώτος ‘κλέφτης’ του πρωταθλήματος, ενώ και άλλοι παίκτες έχουν αντίστοιχη ικανότητα. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια στην προσωπική άμυνα, καθώς έχουν παίκτες, οι οποίοι πετυχαίνουν προσωπικά καλάθια ή δημιουργούν ρήγματα, ώστε να αξιοποιηθούν οι υπόλοιποι. Παρότι το παιχνίδι γίνεται στη μέση της εβδομάδας, ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη».
Γράψτε το σχόλιο σας...