Ο Νενέ κάνει χώρο για τον Ιγκουοντάλα

Άλλαξε τελικά το συμβόλαιο του Ιλάριο Νενέ με τους Χιούστον Ρόκετς, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την απόκτηση του Αντρέ Ιγκουοντάλα.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/09/2019 • 08:16
Ο Ιλάριο Νενέ
  • shares
Άλλαξε τελικά το συμβόλαιο του Ιλάριο Νενέ με τους Χιούστον Ρόκετς, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την απόκτηση του Αντρέ Ιγκουοντάλα. Συγκεκριμένα, η Ένωση παικτών του ΝΒΑ προχώρησε στην αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του Βραζιλιάνου παίκτη, ο οποίος αρχικά είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τις “ρουκέτες”.

Η νέα συμφωνία προβλέπει 2,6 εκατομμύρια δολάρια για τον πρώτο χρόνο και 7,4 εκατομμύρια δολάρια για τον δεύτερο χρόνο. Τα δέκα εκατομμύρια δολάρια που εξοικονομήθηκαν αναμένεται να πάνε στον Ιγκουοντάλα τον οποίο θέλουν οι Ρόκετς, για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους. Αρχικά, οι ιθύνοντες των “ρουκετών” είχαν στο στόχαστρό τους τον Ίμαν Σάμπερτ, ο οποίος όμως αρνήθηκε την πρότασή τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.