Πάλι έριξαν μπογιά στον ''Βασιλιά''

Ο ''Βασιλιάς'' κοιτάζει τους θρύλους, Κόμπι Μπράιαντ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ και Σακίλ Ο'Νιλ που απεικονίζονται πάνω απο ''Staples Center''. Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετακόμισε στους Λέικερς και το νέο απόκτημα ατενίζει την βαριά ιστορία..
Σπύρος Δημολίτσας
22/07/2018 • 11:29
Οι βανδαλισμοί συνεχίζονται
  • shares
 Ο ''Βασιλιάς'' κοιτάζει τους θρύλους, Κόμπι Μπράιαντ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ και Σακίλ Ο'Νιλ που απεικονίζονται πάνω απο ''Staples Center''. Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετακόμισε στους Λέικερς και το νέο απόκτημα ατενίζει την βαριά ιστορία...
Μια ιστορία 16 πρωταθλημάτων και δίπλα στο Κόμπι, ο ρεπόρτερ Τσικ Χερν...
Ο καλλιτέχνης Γκουστάβο Θερμένιο δημιούργησε μια τοιχογραφία ''όνειρο'' μέσα σε διάστημα 5 ημερών αφιερώνοντας με 5 φίλους του 45 ώρες για μια τοιχογραφία που αξίζει να την δεις!
Σε κάποιους δεν άρεσε...και πέταξαν μπογιές στο πρόσωπο του Λεμπρόν με αποτέλεσμα να προσπαθεί την επόμενη μέρα να αποκαθιστά την ζημιά.

 Θυμίζουμε πως ανάλογο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και σε μία ακόμα τοιχογραφία του Λεμπρόν, με τον καλλιτέχνη Τζόνας Νέβερ να ζωγραφίζει τον νέο ''βασιλιά'' της πόλης των Αγγέλων, όμως και πάλι δεν άρεσε σε κάποιους καταστρέφοντας το έργο του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/12/2018 • 07:54
12/12/2018 • 11:51