Στα δικαστήρια πηγαίνει η Νότιος Αφρική το CAS για τη Σεμένια!

Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS) για την Κάστερ Σεμένια.
14/05/2019 • 03:04
Η Κάστερ Σεμένια
  • shares
Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS), σύμφωνα με την οποία απαιτείται η Κάστερ Σεμένια, όπως και άλλες αθλήτριες με υπερανδρογονισμό, να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή ώστε να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες.

«Θα κάνουμε προσφύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, δεν γνωρίζουμε, και αυτό δεν έχει εξηγηθεί, πώς η IAAF θα εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς της. Πιστεύουμε επίσης ότι οι επιστημονικές πληροφορίες (σχετικά με τις γυναίκες με υπερανδρογονισμό) έχουν τελικά αγνοηθεί πλήρως», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Στίβου της Νότιας Αφρικής, Βούγιο Μάγκα για την απόφαση του CAS να απορρίψει την έφεση της Σεμένια κατά της IAAF και τον νέο κανονισμό για τις αθλήτριες με υπερανδρογονισμό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο