Πυρκαγιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (photos)

16/02/2019 • 13:56
Πυρκαγιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
  • shares
Ματαιώθηκε το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου στους Χειμερινούς αγώνες Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α', Β' λόγω προβλήματος στο μηχανοστάσιο του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ που προκάλεσε μικρή πυρκαγιά.

Η φωτιά έσβησε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ οι αγώνες μεταφέρθηκαν σε άλλα κολυμβητήρια.Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε το πρωί (16/2), πριν την έναρξη των αγώνων, στο μηχανοστάσιο του κλειστού κολυμβητηρίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας (ΟΑΚΑ) υποχρέωσε σε ματαίωση του πρωινού προγράμματος των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α', Β' για τα σωματεία του νότου. Κατόπιν τούτου η ΚΟΕ μεταφέρει τους αγώνες σε άλλα κολυμβητήρια της Αττικής.

Οι αγώνες που άρχισαν την Παρασκευή το απόγευμα θα συνεχιστούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με το κάτωθι πρόγραμμα:

Σάββατο (16/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 18.00, 2η αγωνιστική. 

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Νίκαιας. Ώρα έναρξης: 09.00, 3η αγωνιστική.

Κυριακή (17/2): Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Ώρα έναρξης: 16.00, 4η αγωνιστική».
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/05/2019 • 07:20

Φιέστες με γκολ σε Τορίνο, Γκενκ. Φινάλε με σπασένς στα "Χάϊλαντς"

Φιέστα τίτλου κάνει απόψε η Γιουβεντους όμως η Αταλάντα με τον ενθουσιασμό της μπορεί να το χαλάσει έχοντας κάνει ήδη ζημιές φέτος στους πρωταθλητές. Θεαματικός αναμένεται ο τελικός κυπέλλου Ελβετίας όπως και το φινάλε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα με φοντο ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριιο