Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου που θα γίνει στην περιοχή Σχοίνου Κορινθίας.
16/04/2018 • 15:58
Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου
  • shares
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για Πανελλήνιο όπεν Τριάθλου που θα γίνει στην περιοχή Σχοίνου Κορινθίας. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί επίσημος αγώνας  στην συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αποτελεί ιδανικό προορισμό για αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.
 
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου είναι να γίνονται σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα αγώνες, ώστε να γνωρίζουν οι κάτοικοι την ομορφιά να συμμετέχεις σε έναν αγώνα Τριάθλου. Πόσο μάλλον σε μια περιοχή που που φημίζεται για τη φυσική της ομορφιά και αποτελεί δημοφιλή παραθεριστικό προορισμό.
 
Την Κυριακή στον κόλπο της Αγ.Σωτήρας Σχοίνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της ΕΟΜοΠ Τάσου Πανταζίδη και αντιπροσωπείας της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, αποτελούμενης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Σχοίνου Γιώργο Λάμπρου και τον Βασίλη Κρεμμύδα .
 
Ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία καθώς ήδη πολλοί τριαθλητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.