TAGS

  Η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” ξεκίνησε τις προπονήσεις στην Ακαδημία Eurohoops

  Έπειτα από τις διαδικασίες δοκιμαστικών, το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας επέλεξε 26 παιδιά που κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία από την LG
  11/12/2018 • 10:47
  Η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” ξεκίνησε τις προπονήσεις στην Ακαδημία Eurohoops
  • shares
  Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2018 — Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Eurohoops στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης προπόνησης της ομάδας, εκπρόσωποι της LG Electronics (LG) μαζί με τους διευθυντές της Ακαδημίας και θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, καλωσόρισαν τα παιδιά, τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτή την πρώτη τους νίκη στο πρόγραμμα των δοκιμαστικών (try-outs) και τους μοίρασαν τις εμφανίσεις της ομάδας. Τα παιδιά άκουσαν με ενδιαφέρον τους διευθυντές που τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν να προσπαθούν για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ η LG ανακοίνωσε ότι 5 κορυφαίοι αθλητές της ομάδας από τους 26 θα επιλεχθούν από την Ακαδημία στο τέλος των προπονήσεων ώστε να λάβουν μία πλήρη υποτροφία για τη σεζόν 2019-2020.

  Η ομάδα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG, αποτελείται από τους 26 νικητές του διαγωνισμού “LG Skills & Drills” οι οποίοι κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία για προπονήσεις στην Ακαδημία. Έπειτα από τα try-outs της Ακαδημίας Eurohoops, οι 26 νεαροί αθλητές ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” που θα προπονείται για τη σεζόν 2018-19 από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy.

  Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” γίνεται πραγματικότητα με 26 ταλαντούχους αθλητές που πραγματικά ξεχωρίζουν. Είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε σε όλη την προσπάθεια και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι πως η κορυφαία ακαδημία μπάσκετ Eurohoops Academy με το έμπειρο προπονητικό επιτελείο και τους διευθυντές Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά θα αναδείξει και θα αναβαθμίσει το ταλέντο της επόμενης γενιάς αθλητών».

  Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με χαρά την ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” στην Ακαδημία Eurohoops. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες αλλά κυρίως καλύτεροι συμπαίκτες. Ευχαριστούμε πολύ την LG για τη συνεργασία και την ευκαιρία που δίνει στους 26 νέους ταλαντούχους αθλητές να προπονηθούν μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας μας και να λάβουν μία υποτροφία για την επόμενη σεζόν».

  Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
   Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 47,9 δισ.. USD (55,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2016. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2016. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

  Σχετικά με την LG Electronics Hellas
  Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

  Επισκεφτείτε την LG στα:

  www.lg.com/gr
  LG Magazine
  www.facebook.com/lghellas
  www.LinkedIn.com
  Γράψτε το σχόλιο σας...
  26/06/2019 • 09:48

  Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

  H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.